-
Gaminimo laikas30min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Salotų lapai tinkami ne tik salotoms, bet gali būti tikrai smagus sprendimas valgyti suktinukus patiektus salotų lapuose Minusėlis tik tas kad per rankas teka padažas ir ne visada pavyksta suimti taip kad kas neišbirtų Bet juk ir burgeriai, skaniausi tie, kur švariai suvalgyti neįmanoma, taip?
Ingredientai
Salotų lapų laiveliai su kiaulienos išpjova
Žingsniai
Kiaulienos išpjovą supjaustome siauromis neilgomis juostelėmis ir dedame į keptuvę kepti.
Ant kiaulienos supilame klevų sirupą ir sojos padažą ir patroškiname apie 5min.
Kiaulienai šiek tiek apkepus sudedame tarkuotas morkas, smulkintus anakardžius, sezamo sėklas, ir patroškiname dar 10-15min, kol labiau susigeria skystis ir jo lieka nedaug.
Į lėkštę dedame salotos lapus, į juos po 1,5 šaukšto troškintos kiaulienos ant viršaus dar pabarstome šiek tiek sezamų ir smulkintų anakardžių.
Palikite apžvalgą