• Gaminimo laikas
    30min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    204

Salotų lapai tinkami ne tik salotoms, bet gali būti tikrai smagus sprendimas valgyti suktinukus patiektus salotų lapuose 🥰 Minusėlis tik tas kad per rankas teka padažas ir ne visada pavyksta suimti taip kad kas neišbirtų😅 Bet juk ir burgeriai, skaniausi tie, kur švariai suvalgyti neįmanoma, taip? 😅😂

Ingredientai

Salotų lapų laiveliai su kiaulienos išpjova

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Kiaulienos išpjovą supjaustome siauromis neilgomis juostelėmis ir dedame į keptuvę kepti.

    Žingsnis 2

    Ant kiaulienos supilame klevų sirupą ir sojos padažą ir patroškiname apie 5min.

    Žingsnis 3

    Kiaulienai šiek tiek apkepus sudedame tarkuotas morkas, smulkintus anakardžius, sezamo sėklas, ir patroškiname dar 10-15min, kol labiau susigeria skystis ir jo lieka nedaug.

    Žingsnis 4

    Į lėkštę dedame salotos lapus, į juos po 1,5 šaukšto troškintos kiaulienos ant viršaus dar pabarstome šiek tiek sezamų ir smulkintų anakardžių.

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X